İçeriğe geç

Antalya Akseki Kaymakamı Kimdir

Antalya Akseki Kaymakamı kim oldu?

Kaymakamımız Sayın Saliha Karataş, eski Dışişleri Bakanı, Antalya Milletvekili Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanı Sayın Ali Çetin, Alanyaspor Kulübü Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu, AK Parti Akseki Sayın Sayın Hasan Çavuşoğlu’nu kabul etti. İlçe Başkanı Sayın Halis Gündoğdu ve beraberindeki heyet makamında.

Yeni Akseki Kaymakamı kimdir?

Akseki Kaymakamlıkları Kaymakamımız Sayın Saliha Karataş başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürü ve Okul Müdürlerinin katılımıyla aylık eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Saliha Karataş Kaymakam nereli?

Saliha KARATAŞ, 1993 yılında Çorum’un Osmancık İlçesi’nde doğdu.

Akseki Kaymakamı nereli?

15 Ağustos

Kaymakam ne kadar maaş alır?

Kaymakam maaşları ne kadar arttı? Kaymakam maaşları 2025’te ne kadar olacak? Verilere göre; Kaymakam maaşları 2024’te ortalama 95.300 TL civarında. Önceki dönem 75.

Antalya Kaymakamı kim 2024?

İstanbul Eyüpsultan Kaymakamı olarak görev yapan İhsan KARA, 01.07.2024 tarihli ve 187 sayılı Mülki İdare Amirleri Atamalarına İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 29.07.2024 tarihinde Antalya Muratpaşa İli Kaymakamlığı’na atandı.

Akseki Emniyet Müdürü kimdir?

Akseki İlçe Emniyet Müdürü ve Akseki İlçe Jandarma Komutanı Sayın Nevzat AKBEL’i ziyaretlerinden dolayı tebrik ederiz. Akseki İlçe Emniyet Müdürü Oğuz ORÇAN ve Akseki İlçe Jandarma Komutanı Sayın Ömer ÇINGİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nevzat AKBEL’e tebrik ziyaretinde bulundular.

Volkan Hülür nereli?

11 Temmuz 2024. Kaymakamımız Volkan HÜLÜR 25 Mayıs.

Antalya Konyaaltı Kaymakamı kimdir?

1 Ekim

2024 Antalya Valisi kimdir?

Antalya Valileri Listesi

En genç kaymakamı kimdir?

İçişleri Bakanlığı’nın son kararıyla İliç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Genç Kaymakamı olarak atandı.

Antalya valisi aslen nerelidir?

Hulusi Şahin 1971 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1992 yılında Ankara Üniversitesi’nden mezun oldu. İbradı V. İlçe Kaymakamı.

Antalya Akseki yörük mü?

Görüldüğü gibi Akseki ismi sanıldığı gibi coğrafi özelliğinden değil, mensup olduğu Yörük Türkmen aşiretinden gelmektedir. Daha sonra Selçuklu ve Osmanlı hakimiyetine giren ilçede Roma İmparatorluğu’ndan itibaren toplulukların yaşadığı bilinmektedir.

Akseki’nin eski ismi nedir?

Batı Torosların zirvesinde 1288 yılında kurulan Akseki ilçesinin tarihi Roma İmparatorluğu’na kadar uzanmaktadır. O zamanlar Marla (Marulya) adıyla anılan ilçe, 1872 yılına kadar Akseki ismiyle Alanya’ya, ardından Antalya’ya bağlanmıştır.

Akseki’nin kaç mahallesi var?

alan 2.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir